INICIA EL TEU PROJECTE EMPRESARIAL AMB NOSALTRES!

Les activitats de suport a l’emprenedoria dins del programa Empren Impuls del Catalunya Empren, té l’objectiu no només de promocionar la creació de noves empreses sinó d’ajudar a augmentar la duració i el temps de vida d’aquests nous negocis. El programa preveu un seguiment tècnic durant el procés de consolidació de la nova empresa que n’analitzi el desenvolupament i defineixi, si s’escau, un pla de millora.

De la mateixa manera, el programa de suport a l’emprenedoria que impulsen Foment i AFAEMME focalitzarà l’acció en els col•lectius més necessitats d’assessorament. AFAEMME aportarà tota la seva experiència en l’emprenedoria especialment pel públic femení. Alhora, el programa està dissenyat per limitar els supòsits de fracàs empresarial en oferir un assessorament personalitzat i professionalitzat que doni a les persones emprenedores les eines per reflexionar al voltant de la viabilitat del seu projecte; facilitar l’accés al finançament en les primeres etapes, tot oferint assessorament per redactar un pla d’empresa orientat a aquesta finalitat i un acompanyament, especialment a les dones, en la negociació amb les entitats financeres.

Si vols montar la teva pròpia empresa, vine i t’orientarem,

empren impuls

Imagen

Cofinançat:

Generalitatcatalunya emprènespañaUE

Acerca de nempresaries

Nosaltres Empresàries es un grupo de emprendedoras y empresarias, pro activas cuyo objetivo es el liderazgo profesional y personal a través de una vida integrada
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s