EL RACÓ DEL EMPRENADOR

Gracies i bona tarda. Començar pel final pot ser un motiu d’originalitat i creativitat en el desenvolupament d’un article. Aquest inici, pot sobtar, pot agradar, pot desagradar però no et deixarà indiferent. Com deia un dels meus primers mestres que vaig tenir, la indiferència es de les pitjors coses que et poden passar a la vida.

Si extrapolem això al terreny que ens ocupa serà transcendental que a l’hora d’iniciar un projecte empresarial aconseguim provocar al consumidor. Provocar una reacció, ja sigui de compra, de fidelització a la marca, de recomanació del producte… Si la política de comunicació de l’empresa és encertada, el outputs que llanceimagesm, ja sigui mitjançant campanyes publicitàries, promocions, o altres tipus d’accions faran que la nostre proposta engresqui al consumidor. Tot seguit us preguntareu, i com puc fer engrescar al consumidor, perquè aposti pel meu producte? Molt fàcil, variant la proposta dels meus competidors. M’explico, si per exemple, adquierixo la propietat d’un bar, i al meu voltant en tinc desenes que ofereixen el mateix que jo, les meves probabilitats d’èxits seran mínimes, per no dir nul·les. El mecanisme per arribar a l’èxit serà aconseguint una diferenciació respecte la competència. Com aconseguir-la? Doncs mitjançant la creació d’un producte que sigui únic o innovador. Duent a terme una estratègia de preus desnatats o de penetració. O potser la clau serà dotar el nostre producte d’un valor afegit.

La idea de negoci serà important que una vegada iniciada es vagi actualitzant o modernitzant per poder estar a les últimes en allò que comercialitzem. I d’aquesta manera avantatjar el directes competidors.

De: Gat Carpat

Acerca de nempresaries

Nosaltres Empresàries es un grupo de emprendedoras y empresarias, pro activas cuyo objetivo es el liderazgo profesional y personal a través de una vida integrada
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a EL RACÓ DEL EMPRENADOR

  1. Rosa Sola dijo:

    Aviso. Hay una errata. O es el Racó de l’emprenyador o de l’emprenedor.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s