VOLS APENDRE A VENDRE MÉS? VINE AL NOSTRE TALLER.

EVENTOOOOK

En aquesta sessió farem especial èmfasi en les noves tècniques de venta i comercialització per aconseguir la diferenciació dels nostres productes i així poder vendre més.

La càpsula tindrà com objectiu familiaritzar-te amb les noves tecnologies com a eines potencials per a la teva empresa, i aconseguir que el màrqueting aplicat a les noves tecnologies per t’ajudi a multiplicar la captació de clients “off line” i “ in line”.

Finalment tractarem sobre la consitució del negoci, la fiscalitat, les línies de finançament i altres aspectes pràctics que cal conèixer abans de donar-nos d’alta com a empresari individual.

La càpsula formativa es realitzarà presencialment al Centre Cívic Can Castelló, c/ Castelló, nº 1-7, ubicat dins dels Jardins Can Castelló, Barcelona.

Per confirmar la vostre assistència podeu posar-vos amb contacte amb nosaltres al telèfon 93 200 58 51  o bé mitjançant el email pressofficer@afaemme.org o trainee@afaemme.org

Us hi esperem!

Acerca de nempresaries

Nosaltres Empresàries es un grupo de emprendedoras y empresarias, pro activas cuyo objetivo es el liderazgo profesional y personal a través de una vida integrada
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s