FIGUERES, TALLER DE ROLE MODELS I NETWORKING

figueres

La nostra propera trobada serà diferent, pràctica, interactiva al 100% i mixta, així que reserveu el dimecres 19 de novembre a les 11h.
El taller s’iniciarà amb el testimoni de 2 role models empresari/es que ens explicaran la seva experiència: com van començar, com van superar les barreres, com van gestionar el seu projecte i com van aconseguir recursos i clients.
Seguidament obrirem un col•loqui per que pregunteu i debateu.
Tindrem una pausa per gaudir del coffee-break i, tot seguit, començarem el networking per fomentar contactes, generar oportunitats, aliances i vendes. Us guiarem per que sigui d’allò més dinàmic i efectiu.

L’esdeveniment serà en un espai molt proactiu i empresarial per fomentar la motivació: la Galeria Ventós, c/Calçada dels Monjos, 26, Figueres.

Donat que l’aforament és limitat, és imprescindible que confirmeu assistència abans del 18/11/2014. Per inscripcions podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al 93 200 58 51 o bé per email a pressofficer@afaemme.org

Us hi esperem!

Generalitatcatalunya emprènespañaUE

Acerca de nempresaries

Nosaltres Empresàries es un grupo de emprendedoras y empresarias, pro activas cuyo objetivo es el liderazgo profesional y personal a través de una vida integrada
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s